Kindercoaching

In mijn praktijk richt ik mij vooral op hoogsensitieve kinderen/ nieuwetijdskinderen. Ik geloof dat zij iets moois komen brengen naar de aarde. Maar omdat de huidige maatschappij nog niet aansluit bij hun gevoeligheid, lopen ze vaak vast.

Ik vind het mooi om hen te mogen begeleiden in hun zoektocht naar wie ze zijn, het ontdekken van hun kwaliteiten/talenten, het leren omgaan met emoties en het (leren) leven vanuit hun hart.

Samen met de ouders en het kind kijk ik waar het kind tegenaan loopt en hoe de begeleiding er uit gaat zien.

Om op een ontspannen manier met kinderen in gesprek te gaan heb ik een spel ontwikkeld. Dit spel bevat heel veel vragen en opdrachten die de kinderen helpen na te denken over zichzelf en het leven.

Daarnaast maak ik ook gebruik van andere spellen en kaartensets om hen te helpen meer inzicht in zichzelf te krijgen. Hierbij stem ik mij altijd op het kind af en kijk wat er het beste bij het kind past.

Om hoogsensitieve kinderen nog beter te kunnen begeleiden heb ik de ‘Prikkelstorm training’ gevolgd bij de Kindigo Academie. De tools uit deze training zet ik in in de individuele consulten, maar zijn ook onderdeel van de training ‘Happy Hoogsensitief’, die ik heb ontwikkeld en geef aan kleine groepjes kinderen.

Naast kindercoaching is het ook mogelijk om bloesemremedies (Bachbloesems en Californische bloesems) in te zetten en kan ik voedingsadviezen geven. Dit gebeurt altijd in overleg met ouders en kind.

Wil je je kind aanmelden voor kindercoaching of heb je vragen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via info@hetpadnaarjezelf.nl.