Training ‘Happy Hoogsensitief’

De training ‘Happy Hoogsensitief’ is voor hoogsensitieve kinderen van 8 tot en met 12 jaar. De training bestaat uit 7 wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur en wordt gegeven aan een groepje van maximaal 4 à 5 kinderen.

In deze training leren de kinderen welke prikkels er allemaal zijn. Maar ook wat er gebeurt als je teveel prikkels krijgt, met andere woorden overprikkeld raakt. Verder kijken we wat je kunt doen als je overprikkeld raakt. En wat heel belangrijk is: hoe je kunt voorkomen dat je overprikkeld raakt, hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. We maken hierbij gebruik van onder andere de Prikkelstorm coachingskaarten.

Daarna hebben we het over welke eigenschappen en kwaliteiten hoogsensitieve personen in het algemeen hebben. En we gaan op zoek naar de kwaliteiten van elk kind afzonderlijk. Dit doen we door middel van een spel.

De kosten van deze training zijn € 245,–. Wat krijg je daarvoor:

  • 7 bijeenkomsten van 1,5 uur
  • na elke bijeenkomst een mail aan alle ouders met wat we tijdens de bijeenkomst hebben gedaan
  • na afloop van de bijeenkomsten een afsluitend gesprek van 30 tot 60 minuten met het kind en de ouders
  • aansluitend aan dit gesprek de mogelijkheid om 3 maanden individuele kindercoaching af te nemen met korting. Dat wil zeggen € 45,– in plaats van € 65,– per uur.

De training staat op dit moment nog niet gepland.

Wil je je kind aanmelden voor deze training of heb je vragen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via info@hetpadnaarjezelf.nl.