Workshops

Vind je passie

Tijdens deze workshop ga je op zoek naar jouw passie. Aan de hand van vragen en opdrachten kom je er steeds meer achter wat jouw levensmissie is, waar jij gelukkig van wordt.

De meeste mensen doen niet het werk wat ze echt graag zouden willen doen. Het is niet altijd zo dat ze hun huidige baan helemaal niet leuk vinden, maar er knaagt toch altijd iets van ‘ik zou toch liever……..’. Maar wat ze dan liever zouden willen is niet altijd duidelijk.

Daarom gaan we daar in deze workshop naar op zoek. We gaan op zoek naar jouw droom, je passie, je levensmissie.

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Bij de vragen en opdrachten wordt vaak in twee- of drietallen gewerkt.

Voor de workshop ‘Vind je passie’ staat op dit moment geen datum gepland.

Volg je passie

Nadat je er in de workshop ‘Vind je passie’ achter bent gekomen wat jouw passie is, wil je je passie natuurlijk ook gaan volgen. Je gaat je dan ook afvragen wat er voor nodig is om je passie te kunnen gaan volgen.

In de workshop ‘Volg je passie’ gaan we onderzoeken wat je nodig hebt om jouw passie te kunnen volgen en wat jouw hierbij eventueel in de weg staat.

Aan de hand van vragen en opdrachten krijg je een steeds duidelijker beeld van hoe jij je passie kunt gaan volgen.

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Bij de vragen en opdrachten wordt vaak in twee- of drietallen gewerkt.

Om aan deze workshop deel te nemen is het in principe nodig de workshop ‘Vind je passie’ gevolgd te hebben. Mocht je de workshop ‘Vind je passie’ niet gevolgd hebben, maar weet je al wel heel duidelijk wat je passie, je levensmissie is, dan kun je contact opnemen. Samen kijken we dan of het toch mogelijk is om deel te nemen aan de workshop ‘Volg je passie’.

Voor de workshop ‘Volg je passie’ staat op dit moment geen datum gepland.

De workshops beginnen doorgaans om 10.00 uur en zijn om ongeveer 16.00 uur afgelopen (inloop vanaf 9.30 uur).